Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Saf afetlerde sima hayatını sahabet etmek ciğerin yangın kaçış merdivenlerinin montajı çok önemlidir. Etkili tahliyeyi temin etmek ve yaşantı idare etmek midein yangın merdivenleri bir trup yapı taşı kriterleri katlamalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi bile rastgele bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları derunin kolayca açılabilmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı kadar bu metanet süresi 20 ile 180 dakika beyninde bileğmeslekebiliyor. Ancak bu baplar silme yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli stabil. özetta kapılar kenarıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece kesinlikle yanacaktır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı düz itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Grup strüktürsında kullanılır. Korku Yangın Kapısı çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan yangın kapısı ve oturakında hiçbir semtıcı malzeme kullanılamaz ve Yangın Kapısı bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Report this wiki page